Hoe zich te ontdoen van bedwantsen: hitte doodt bedwantsen

Bedwantsen worden een wereldwijd probleem. Het ongedierte heeft regelmatig de krantenkoppen gehaald, vooral in de VS, waar regelmatig plagen worden gemeld. De meest kwetsbare gebieden zijn grote stadscentra met veel mensen op een klein gebied.

Naar verluidt heeft Verwarmde bodywarmer de huisvestingsautoriteit van de stad een half miljoen dollar uitgegeven om van bedwantsen af te komen, maar zonder succes vanwege de tolerantie van de plaag voor pyrethroïde, een insecticide dat voorkomt in de meeste huishoudelijke producten die zijn geregistreerd om bedwantsen te doden.

Omdat het ongedierte resistentie tegen pesticiden blijft ontwikkelen, moet een reeks behandelingen worden gebruikt om een plaag te behandelen. Warmte is één behandeling. Warmtebehandeling wordt meestal gebruikt bij ernstige besmetting.

Het ongedierte is gemakkelijk te bestrijden bij een lage plaag, maar moeilijk te bestrijden bij een ernstige plaag. Eieren, die de grootste uitdaging lijken te zijn, liggen overal verspreid. Er zijn maar weinig behandelingen die eieren van bedwantsen kunnen doden. Warmtebehandeling is er een van.

Het is onverstandig voor de amateur om een gevestigde plaag te behandelen. Het is het beste om een ongediertebestrijdingsbedrijf in te huren om de klus te klaren. Ongediertebestrijders (PMP’s) gebruiken een reeks behandelingen om ze te doden. Warmtebehandeling wordt vaak gebruikt omdat het bedwantsen in alle stadia van de levenscyclus doodt.

Een hele kamer behandelen

PMP’s gebruiken professionele verwarmingssystemen om een hele kamer te behandelen. Elektriciteit of propaan genereert warmte door middel van krachtige kachels, terwijl ventilatoren de warmte gelijkmatig in de kamer verdelen.

De heaters worden aangedreven door elektriciteit van binnen of buiten het gebouw. Of ze worden geleverd door generatoren die naar de locatie worden vervoerd. Door het hele gebouw zijn thermometers geplaatst om de warmte te monitoren. Dit type behandeling is erg duur, maar het is een van de beste oplossingen voor ernstige besmetting.

Warmte in de vorm van stoom kan ook worden gebruikt om bedwantsen in tapijten, achter plinten en op gestoffeerde meubels te doden. Hete drogers in combinatie met draagbare warmtekamers kunnen ook worden gebruikt om bedwantsen in verschillende huishoudelijke artikelen te verwijderen.

Behandelen van besmette artikelen

Wasdroger

Het is niet geschikt om insecticiden op alle oppervlakken aan te brengen. Huishoudelijke artikelen zoals de matras, beddengoed, speelgoed, schoenen, gestoffeerde meubels en kleding die besmet zijn met het ongedierte, kunnen niet met insecticide worden behandeld. Een wasdroger is een uitstekend hulpmiddel om bedwantsen op deze huishoudelijke artikelen te doden.

De droger die is ingesteld op de temperatuur van het thermische doodspunt (60°C) kan bedwantsen in 30 minuten doden. Als de temperatuur echter wordt verlaagd tot 113 ° F, duurt het minstens 90 minuten voordat de insecten sterven.

Draagbaar verwarmingsapparaat

Momenteel is de PackTite draagbare bedwantsverwarmer verkrijgbaar op de commerciële markt. Het apparaat is oorspronkelijk ontwikkeld om koffers te behandelen, maar het bleek buitengewoon nuttig te zijn bij de behandeling van andere items, waaronder rugzakken, boeken, slaapzakken, cd’s, schoenen, portemonnees, kussens en andere persoonlijke items.

De PackTite-eenheid is een eenvoudig zonneverwarmingssysteem (een opvouwbare plunjezak) met steunrekken waarop u geïnfecteerde items plaatst. Het apparaat heeft een verwarming aan de binnenkant en een monitor aan de buitenkant waarmee je de temperatuur binnenin kunt zien. Hitte stijgt tot 120 ° F en doodt het ongedierte in alle levensfasen.

Het duurt veel langer (enkele uren) dan de wasdroger om besmette artikelen te behandelen. Het voordeel is dat het draagbaar is en items kan behandelen die de wasdroger niet kan behandelen.

Doe-het-zelf warmtekamer

Drs. Philip Koehler en Roberto Pereira, aan de Universiteit van Florida, vonden een warmtekamer uit polystyreenschuim uit om grote huishoudelijke artikelen en meubels te behandelen.

Hittebestendige items kunnen in de kamer worden geplaatst waar ze worden behandeld, terwijl insecticiden worden aangebracht op plinten, scheuren en spleten en de omtrek van de kamer.

De warmtekamer is economisch, eenvoudig te monteren en te transporteren en kan op verschillende locaties worden gebruikt. PMP’s gebruiken de hittekamer om plagen in hotelkamers te behandelen.

De warmtekamer alleen kan het plaagprobleem niet oplossen. Het moet worden gebruikt met insecticiden en andere behandelingen. Het succes hangt af van de duur van de behandeling (enkele uren) en de temperatuur in de kamer (120°F).

Warmte is een van de weinige behandelingen die bedwantsen in alle stadia van de levenscyclus doodt. De hete droger is geschikt om huishoudelijke artikelen te behandelen die niet kunnen worden behandeld met pesticiden, terwijl het PackTite-apparaat items behandelt die de droger niet kan behandelen.

De doe-het-zelf verwarmingskamer wordt gebruikt om meubels en grote huishoudelijke artikelen te behandelen, terwijl professionele verwarmingssystemen worden gebruikt om een hele kamer te behandelen. Geen enkele behandeling kan bedwantsen verwijderen. Je hebt een geïntegreerd scala aan behandelingen nodig om ze te doden.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.