Invloed van COVID-19 op een SOA-test thuis

Een van de meest verbazingwekkende resultaten van de COVID-19 pandemie was hoe snel thuistesten door de federale autoriteiten, de gezondheidszorg en de consumenten werden aanvaard als een geldige methode om een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid aan te pakken.

Een golf van seksueel overdraagbare ziekten, die met deze ziekten besmette pasgeborenen kunnen verlammen of doden en bij besmette volwassenen chronische pijn en onvruchtbaarheid kunnen veroorzaken, is een andere, minder bekende pandemie die niet dezelfde snelle aandacht krijgt. Veel mensen verzoeken de federale regering om de SOA-kits voor thuisgebruik goed te keuren, zodat de mensen een SOA test bestellen en zich bewust worden van de ziekten.

Online hebben kopers momenteel toegang tot meer dan een dozijn zelftestkits, met prijzen die vaak variëren op basis van het merk en de reeks ziekten die ze kunnen identificeren.

Er is een beweging gaande om thuis SOA-testen net zo eenvoudig en wijdverbreid te maken als thuis COVID en zwangerschapstesten. Het medisch onderzoek dat SOA-tests ondersteunt is niet uitzonderlijk recent of mysterieus. Afhankelijk van de test kan dit inhouden dat een urinemonster wordt afgenomen, een vinger wordt geprikt voor bloed, of een uitstrijkje wordt gemaakt van de mond, genitaliën of anus voor celstalen of afscheiding.

Een innovatieve thuistest voor chlamydia en gonorroe die in slechts 20 minuten resultaten oplevert, wordt binnenkort klinisch getest door COVID. Iemand wil graag thuis testen en heeft geen auto, thuis testen bespaart hem de tijd en het geld van het reizen naar een kliniek. dat thuisafnamesets voor ziekten als trichamonas, gonorroe en chlamydia nauwkeurig en eenvoudig te gebruiken zijn. Er is veel bewijs voor de effectiviteit van thuistesten.

De pandemie opende de deur naar testen en behandeling thuis zonder naar een arts te reizen, veel mensen kopen soa test en andere SOA kits om de infectie in pandemie te onderzoeken. Thuis testen is de golf van de toekomst.

Personen die bang zijn om naar een dokterspraktijk of kantoor te gaan tijdens covid, moeten zich blijven laten controleren. Met at-home SOA screening kunnen gebruikers monsters van bloed, ontlasting, oraal vocht en andere stoffen verzamelen alvorens ze voor onderzoek naar een lab te sturen.

Conclusie

De COVID-19 pandemie heeft geleid tot een afname van routinematige medische zorg, waaronder SOA-tests, wat kan leiden tot niet-gediagnosticeerde en onbehandelde infecties. Bovendien kunnen maatregelen voor sociale afstand en thuisblijven leiden tot een toename van riskant seksueel gedrag bij sommige personen.

 

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.