Productcreatie – Stapsgewijze handleiding om een informatieproduct van $ 47 te maken

Met internetmarketing, afhankelijk van welke producten u verkoopt, heeft u ze nog steeds nodig op verschillende niveaus binnen uw verkooptrechter. Dus, hoe maak je precies een product van $ 47 en waarom?

In de wereld van informatieproducten zijn Vergelijker enkele van de typische verkoopniveaus: gratis, $ 10, $ 47, $ 97, $ 197, $ 497, $ 997 en hoger. In eerdere artikelen besprak ik hoe je een weggeefactie en een product van $ 10 kunt maken en het belang ervan in je verkooptrechter.

Zodra u uw product van $ 10 heeft, moet u een product van $ 47 maken. Waarom $ 47 en $ 50? In prijsstelling op aantallen verkopen beter dan even genummerde geprijsde producten. Er zijn ook specifieke getallen die beter verkopen zoals producten die eindigen op een 5, 7 of 9.

De primaire koper van uw product van $ 47 zijn nu mensen die uw product van $ 10 al hebben gekocht en nog steeds op uw lijst staan.

Zie je, sommige mensen zullen je product van $ 10 niet leuk vinden. Maar aangezien het slechts $ 10 is, zullen de meesten geen terugbetaling vragen – ze zullen zich gewoon stilletjes uitschrijven van uw lijst. Het informatieve product van $ 10 is als een in aanmerking komende aankoop. Als ze je na dat product leuk vinden, zijn ze in feite levenslange klanten.

Dus twee dingen hier:

1) Uw nieuwe product moet zijn afgestemd op de behoeften van uw $ 10-klanten.

2) Uw nieuwe product, hoewel het DIEPERE informatie zou moeten bevatten dan $ 10, hoeft niet ongelooflijk lang te zijn.

Het kan zelfs even lang zijn als de $ 10, zolang de informatie erin aanzienlijk dieper is. Persoonlijk zou ik de pagina’s van het tweede product verdubbelen in vergelijking met het eerste, maar het is allemaal relatief. Om meer waarde toe te voegen, maakt u misschien een cd die deel uitmaakt van het product van $ 47. Of misschien maakt u een dvd of video. Dus nu is het niet zo eenvoudig te vergelijken met het product van $ 10. Onthoud gewoon dat de mensen die voor $ 47 kopen meer van jou houden dan de gemiddelde persoon die je product van $ 10 heeft gekocht. Ze houden al van je stijl.

Dat gezegd hebbende, zodra je klaar bent met je product van $ 10, begin je met het schrijven van je infoproduct van $ 47. Het kan zijn dat u merkt dat het tweede product, hoewel langer en meer diepgaand, u slechts evenveel tijd kost om te produceren, zo niet minder.

Als u erop uit bent om potentiële klanten aan te trekken en uw online aanwezigheid en zichtbaarheid te ontwikkelen, bent u het aan uzelf en de financiële toekomst van uw bedrijf verplicht om alles te weten te komen over internetmarketing.

Wilt u meer internetmarketingtechnieken leren om online een succesvol bedrijf op te bouwen?

Zo ja, lees en download dan mijn gloednieuwe gratis eBook 27 Habits of Internet Marketing Super Stars.

In dit artikel wil ik het hebben over klantvertrouwen en productprijzen en deze twee met elkaar verbinden.

Als u meerdere producten heeft en u biedt dure producten aan, dan moet u echt werken aan het opbouwen van vertrouwen.

Wanneer iemand iets online gaat kopen, heeft hij een zekere mate van vertrouwen nodig voordat hij geld uitgeeft.

Als je even aan jezelf denkt en laten we aannemen dat je op het punt staat iets te kopen. Een item kost $ 10 en een ander kost $ 500. Denk nu na over het niveau van vertrouwen dat u nodig zou hebben om tevreden te zijn over het kopen van het product van $ 500 in vergelijking met het product van $ 10.

U kunt gemakkelijk zien dat u veel meer vertrouwen nodig heeft in de persoon of het bedrijf dat het duurdere product produceert.

Denk nu aan je eigen bedrijf. Stel dat u een product heeft dat $ 10 kost en een ander product $ 1000. Wat moet u doen om het duurdere product te verkopen?

U kunt zien dat het echt belangrijk is dat u voortdurend werkt aan het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid als expert in uw niche, zodat mensen uw duurdere producten kopen en dit omvat ook uw coachingprogramma als u dat heeft.

Dus hoe hoger u uw producten prijst, hoe meer vertrouwen u moet ontwikkelen.

Het gebruik van een e-mailcampagne om vertrouwen op te bouwen is een geweldige manier om dit te doen en dit kan tot op zekere hoogte op de automatische piloot worden gedaan. Het is duidelijk dat je beschikbaar moet zijn om persoonlijk alle vragen van je abonnees te beantwoorden, want dat ontwikkelt op zich al een enorme hoeveelheid vertrouwen. E-mails kunnen ook gemakkelijk worden gepersonaliseerd.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.