Schoenen met hoge hakken – Elegantie opnieuw gedefinieerd

Leatherette platform 20 cm FLAMINGO-821 pleaser high heels shoes

Voorbij zijn de dagen dat schoenen met hoge hakken beperkt waren tot alleen feestjes. Met het verstrijken van de tijd worden deze schoenen nu gedragen naar kantoor en zelfs in supermarkten of om te socializen in een restaurant of bar.

Of het nu een formele bijeenkomst is, zoals werk, vergaderingen, feesten en bruiloften, of gewoon een etentje met je partner, hakken blijven een favoriet visit https://www.heels-high.nl onder vrouwen. Het draagt niet alleen bij aan de verfijning of elegantie, maar vergroot ook hun zelfvertrouwen. Ook mannen bewonderen vrouwen met hakken aan. En het is alleen de liefde voor hoge hakken die de fabrikant heeft gedwongen om steeds meer innovatieve stijlen en ontwerpen te bedenken om aan te sluiten bij de huidige trends. Een fortuin uitgeven aan designerkleding staat ongeveer gelijk aan het bezitten van een paar designer hoge hakken.

Laten we terugspoelen naar de 17e eeuw, toen schoenen werden gebruikt als hulpmiddel om Egyptische slagers te helpen weg te lopen van het bloed dat was vergoten van dieren die door hen waren gedood. Ook door ruiters om uitglijden tijdens het rijden te voorkomen. Maar moderne schoenen met hakken kwamen in de mode door Catherine de’ Medici, echtgenote van de hertog van Orléans, die haar lengte en postuur wilde verbeteren. Daarom was zij de eerste die de bal in de baan legde en tot op de dag van vandaag zijn er geen vrouwen gestopt met spelen. Steeds meer vrouwen zijn verliefd om er op een gracieuze manier groter uit te zien.

Tijdens de Franse revolutie in de zeventiende eeuw werden schoenen met hoge hakken ingehaald door schoenen met platte zolen. Ze domineerden de modewereld tot het begin van de twintigste eeuw. Maar met Louis waren schoenen met hakken weer helemaal terug van weggeweest en blijven ze tot op heden een belangrijk accessoire in de damesmode. In feite wordt tegenwoordig kleding ontworpen die geschikt is voor schoenen met hoge hakken.

In elke situatie blijft de schoen met hoge hak slim, elegant en verfijnd. Het toppunt van mode behouden en uiteindelijk het teken van een echte klasse weerspiegelen.

Soorten hakken gevonden op schoenen met hoge hakken zijn onder andere:

“Cone”, is eigenlijk een schoen met ronde hak die breed is bij de zool en smal waar hij de grond raakt. Dan hebben we het “kitten”, een korte, slanke hak met een maximale hoogte van 2 inch en een diameter van niet meer dan 0,4 inch op het punt van contact met de grond. “Prisma” of drie platte zijden van de schoen die een driehoek vormen op het punt van contact met de grond. “Spool”, lijkt breed aan de zool en op het punt van contact met de grond, maar is meestal smaller in het midden tussen de twee. De meest bekende en populaire stiletto is een lange en slanke hak met een minimale hoogte van 2 inch en een diameter van meer dan 0,4 inch op het punt van contact met de grond. Het laatste type is natuurlijk de schoen die de gehele ruimte onder de voetholte en hielgedeelten van de voet in beslag neemt, beter bekend als wig.

Dus hier heb je een enorme variëteit om uit te kiezen en voel je gelukkig om het zelf cadeau te doen. Vier het vrouw zijn door te pronken met die lange en sexy benen. Laat jezelf de blikvanger zijn van het komende feest met die hoge hak schoen van jou.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.