Tips voor het vinden van een online apotheek

Veel doktersafspraken eindigen met een voorgeschreven briefje. Deze receptbrief bevat het geneesmiddel dat uw huidige aandoening zal verhelpen. Mensen met vrij gênante omstandigheden of problemen willen misschien niet kopen bij hun nabijgelegen drogisterij. Senioren en gehandicapte patiënten staan voor een grotere uitdaging met hun lichamelijke beperkingen. Om de vernedering en/of ongemakken van het kopen bij de plaatselijke apotheek te voorkomen, kan men ervoor kiezen om hun medicijnen online te kopen. Bij de meeste online apotheken kunt u Zolpidem kopen in iets minder dan 15 minuten kopen. Het enige dat u hoeft te doen, is uw pc openen, een apotheeksite bezoeken en een bestelformulier invullen. Door online te bestellen, betaal je alleen voor de medicijnen, elektriciteit en de online verbinding. Wanneer u bij een plaatselijke apotheek bestelt, betaalt u voor gas of reiskosten.

Uiteraard is er een groter gemak wanneer u medicijnen via internet bestelt. Aan de andere kant zijn er talloze cheat-webapotheken. Deze cheats krijgen alleen uw geld en leveren geen kwaliteitsproducten of -diensten. Denk aan de volgende voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat u dit soort apotheken vermijdt.

Beoordelingswebsites voor online apotheken

Deze websites voor apotheekrecensies geven verklaringen weer van eerdere en huidige kopers. De meeste sites hebben een evaluatiemethode. De beoordelingen vatten de getuigenissen samen die zijn verzonden door de gebruikers van de bekende online apotheken. Ga voor de online apotheken vol goede feedback. Vermijd die gevuld met negatieve verklaringen en lage evaluatiescores.

Zijn er consultkosten nodig?

Geneesmiddelen die bij zowel online als offline apotheken worden besteld, mogen alleen op advies van een arts worden gevraagd. Blijkbaar zou je dat medicijn niet kopen als een arts het niet had geadviseerd. Doe geen moeite met webapotheken die een consultprijs vragen. De consultatiesessies zeggen dat u gediagnosticeerd kunt worden met een e-mailuitwisseling tussen u en de arts. Elke vertrouwde arts zou zeggen dat ze alleen zoveel kunnen doen met een online uitwisseling. Met alle 5 de zintuigen wordt een nauwkeurige en uitgebreide diagnose gesteld.

Betrouwbare betaalmiddelen

Vertrouw niet op sites die vragen om niet-traceerbare betaalmethoden. Niet-traceerbare betalingsmethoden gebruiken Moneygram, contant gemaild en PayPal. Het is duidelijk dat deze websites gewoon op uw geld uit zijn. Het meest vertrouwde betaalmiddel is via creditcard. Creditcardbetalingen zijn gemakkelijk te traceren omdat ze via een financiële instelling lopen. Een bedrijf moet ook door een bank worden goedgekeurd voordat creditcardbetalingen kunnen worden uitgevoerd. Als u op de website kunt betalen met Mastercard of Visa, bent u verzekerd van tijdige leveringen. Als de aankoop van het medicijn niet aankomt, kunt u eenvoudig uw geld terugkrijgen.

Richtlijnen achter netto-orders

Zorg ervoor dat u in uw staat kunt kopen bij externe apotheken. Sommige online apotheken staan op de zwarte lijst. Kijk of de apotheek waar u bestelt een winkel heeft en van daaruit hun voorraad naar u verzendt. Vergeet niet het door de arts voorgeschreven briefje opzij te leggen. Medicijnen bestellen zonder receptbriefje is hoe dan ook illegaal.

Uw keuze verifiëren

Voer niet alleen uw voorgeschreven medicijn in op Google. Zoek naar een site die onbevooroordeelde beoordelingen en verklaringen weergeeft over de vertrouwde online apotheken. De website mag geen contributie of betaling vragen om de informatie te zien.

 

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.